Først er der jo First Man. Min franske mand igennem maaaange år og far til de 4 unger. Maskinoman og sportsfreak. Det første har muligvis noget at gøre med at han er født syd for Bordeaux. Det sidste bliver vist aldrig anderledes. Indimellem ret pinlig.  Mangler ofte et ærme når han kommer hjem fra løbetur – men skal man – så skal man!!

Så er der Firkløveret:

Divaen. Elegant, 17 år og kommende dyrlæge. Har snuppet alle de franske gener der var til rådighed, og er nok derfor snart den mindste af de 4, til hendes store fortrydelse.  Indimellem en anelse træt af sin mor. Målrettet, knivskarp og en god ven.

Zorronaldo. Forhenværende Vranten. Men bruger stadig str. 45 i sko og nu 15 år. Selektiv hørelse og meget påståelig. Indimellem sød ved sine søskende. Derudover vanvittig dygtig til fodbold, hamrende charmerende – pigernes drømmehelt og tillader sig at være 7 mange cm højere end sin mor.

Prinsesse Lyserød, 13 år. Holder af planlægning. Har sin helt egen stil.  Derudover er hun en mad-elskende dramadronning med mange talenter og meget veludviklet sans for humor. Ville gerne have en mus.

Gårdmand Bjørn. Reserveret charmetrold på 10. Kreativ ballademager ofte lidt uheldigSmager på ord, med ordforråd der passer til en professor i et eller andet. Tænker store tanker ved sengetid. Elsker sin motorcykel!

Og hvis der er behov for uddybende oplysninger, er der lidt her!

Blondinen. Sød og kærlig 4-benet ting på poter. Har lejlighedsvis ondt i maven på grund af indtagelse af for mange gærede æbler. Stikker indimellem af men kommer altid tilbage.