Velkommen til min blog – den handler om løst og fast – stort og småt. Mit yndlingscitat er fra Piet Hein:

Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt.

Derudover er det ret vigtigt at huske at overdrivelse fremmer forståelsen. Med disse to sætninger in mente, går man ikke helt galt i byen her på mine sider.

Jeg elsker at få kommentarer, og prøver så vidt muligt at svare på dem alle, så kom bare an!

Jeg er en lidt tosset mor med fire dejlige børn, en rigtig sød mand og en blondine med poter.

Jeg har en veludviklet fantasi og sans for skæve ting i livet. Elsker at lave ballade. Og hvis I nu endelig skal vide det, er jeg 42, og burde vel være mere moden og fornuftig. Men alder har ikke nødvendigvis noget at gøre med hvordan man ellers har det – ude i virkeligheden.

Jeg er heldigvis ikke blevet helt voksen endnu i alle kromosomer – ender desværre med at være pinlig indimellem – nogen gange meget med vilje! Jeg går sommetider ned og træner, så jeg kan spise noget mere chokolade. Håndarbejde er ikke min stærke side og når vi nu skal snakke om mine dårlige sider, så hader jeg inderligt at tabe.

Vi har boet to år i Frankrig i Eventyrhuset på Æblebakken, men er lige vendt hjem, tilbage til Møllen på øen i Danmark.

Det hed Eventyrhuset af flere grunde, først fordi det rummer det eventyr at vi midlertidigt skiftede Ø-mulden i Danmark ud med en bakke i Frankrig, og for det andet fordi det er et meget gammelt, hullet (pissehamrende afsindigt koldt om vinteren) og meget særpræget hus, som passer godt til vores familie.

Æblebakken hedder det, på grund af de 102 æbletræer vi med stort besvær har brugt en eftermiddag til at rende rundt og tælle.. Det er ret svært at tælle æbletræer vil jeg godt lige påpege. Men altså, vi deler bakke med 102 æbletræer. Derfor Æblebakken.

Møllen på øen hedder det, fordi… ja fordi det er en mølle der ligger på en ø. Forstå det hvem der kan.

Navnet “Kong Mor” fik jeg da jeg sagde godnat til Gårdmand Bjørn, en aften svarede han nemlig: “godnat prinsesse mor” – og jeg påpegede at der kun var en prinsesse på matriklen og det var ikke mig, samt at jeg gerne ville stige lidt i graderne – jeg var trods alt ældst – hvor på han sagde: “SÅ er du konge!” og så blev det til Kong Mor – den øverstbefalende! Det passer mig fint!

Jeg har det endda på skrift – et slags kongebrev ville jeg nok kalde det – jeg blev nemlig engang væltet af en mand i et jakkesæt der så ud som om det var lavet af samme stof som min mormors køkkengardiner, ingen ringere end Bubber, og jeg meddelte ham at den tackling ville koste en autograf – til Kong Mor fra Bubber!!

IMG_3510

Og det er ganske vist!