• ···
Diktator..

Indtager Christiansborg

Jeg – og mit firkløver – er på vej til Christiansborg.

Jeg vil høre om jeg ikke kan få tjansen som præsident. For et eller andet.

Eller konge? Sådan en har vi jo slet ikke, jeg ville da være et oplagt emne!

Nej, det tror I ikke på alligevel, men jeg skal i hvert fald ind og besøge en minister.

Som jeg engang kom til at cykle en tur med. Før hun var minister. Fordi der i høj grad manglede en cykelsti. Og siden jeg nu fik den der cykelsti – selvom det var i stedet for en skole – så vil hun vise os rundt i de hellige gemakker og sige tak for sidst.

Og nu er det jo ulig mere spændende, da hun er blevet minister i mellemtiden.

Det bliver simpelthen samfundsfag på højeste plan, intet mindre!

Derfor har jeg egenhændigt – og politisk ukorrekt – hevet alle fire børn ud af deres respektive skoler hele dagen, for at de kan se hvor heldige de er at bo i et åbent demokrati, hvor man kan komme i kontakt med sine folkevalgte.

Uden at blive skudt på. Eller lukket inde.

At man kan blive hørt og set og alt det der.

Jeg har forresten også en høne at plukke med undervisningsministeren, mon ikke jeg kan finde hende derinde?

Men hvorom alting er, vi glæder os og jeg er sikker på vi får en spændende dag ud af det!

Jeg har endda taget mit kamera med!

Bare I så ikke forveksler os med den der demonstration derinde, som finder sted ca. samtidigt.

Jeg mener nemlig ikke at man nogensinde overhovedet, skal så meget som overveje forhandling med pirater eller terrorister eller andet slags djævelskab; de skal overmandes og bures inde. Færdig. Og skulle der, ved et frygteligt uheld, ryge en pirat i svinget, er det bare synd.

Det er min mening!

Og andre er velkomne til at mene noget andet, men jeg har vist haft pirater tættere på livet end de fleste og føler mig dermed fuldt ud berettiget til at have så krads en mening om dem.

Men altså Christiansborg, hold vejret, her kommer Kong Mor!

   

12

 • Hvis det virkelig er på eget initiativ, at den minister har inviteret dig ind på Christiansborg, så må jeg tage hatten af! Det er flot gjort, og jeg forstår sandelig godt, at du hiver dine børn med derind – det bliver da meget spændende for jer alle at se.

  Mht. pirater, terrorister m.m.: vi er 100 % enige! Jeg har meget svært ved at have ondt af, hvis der skulle ryge en eller to i svinget, og forhandlinger: absolut nej! Det er næsten nødt til at virke ansporende på andre, hvis en forhandling ender med, at de får noget ud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Det er det skam!!
   Det er nemlig flot af hende og det var vildt spændende!

   Vidste da godt vi var enige (også) på det punkt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur! Jeg håber, du lægger besked på bloggen, før du bliver udnævnt officielt til minister eller præsident eller noget, så vi kan nå at tænde for fjernsynet og blære os med, at det vidste vi da godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at blive en spændende dag, både for dig og dine undersåtter..;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogen forfremmelse venter dig næppe, men det smager da lidt af fisk at være der. Håber I har en rigtig god dag derinde, og det er bestemt ikke det kedeligste sted at tilbringe en dag …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er sejt I tager af sted og besøger en minister, og det er også sejt af ministeren, at hun tager i mod jer alle sammen. Jeg sidder og glæder mig over vores demokrati, hvor den slags kan lade sig gøre. I utallige stater havde det været en umulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Jeg er også så stolt af at være dansk når sådan noget er muligt!
   Og ja – det er sejt 😉 på den fede måde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Håber I havde en rigtig god dag i magtens centrum.. Sejt at kende en minister.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Fantastisk og spændende dag lige midt i det hele!
   Vi var heller ikke til at skyde igennem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diktator..