• ···
Indtager Christiansborg

Forklædt som hybrid.

En hybrid mellem en hamster og en smølf.

Det er mig. Og har været det siden sidste torsdag.

Og jeg har ikke været meget omkring i blogland, hverken i mit eget land eller jeres lande.

Har svaret med forsinkelser og ikke helt læst så meget med.

Jeg ligner nemlig et slemt tilfælde af hustruvold, subsidiært en trafikulykke. Det føles stort set også ligesådan. Og så har jeg bare været ved tandlægen.

Det forholdt sig nemlig sådan at da Ellen i torsdags skulle lappe min knækkede tand definitivt sammen, opdagede hun noget. Og da hun ikke vidste hvad det var, besluttede hun meget fornuftigt at det under alle omstændigheder skulle væk fra indersiden af min mund.

Efter noget graven.. Et par klynk og derpå en god portion bedøvelse, og så en del mere graven og roden rundt, fandt hun det mystiske som havde taget bolig et forkert sted i mit tandkød.

Det var såmænd bare et stykke knogle.

Forvitret, og dermed knækket af resten af mig, efter dårlig – og ulovlig – brug af arsenik ved en noget uautoriseret og smertefuld rodbehandling. Synderen er ingen anden end den gamle heks i Normandiet, hende der ligeledes efterlod en nål i mit indre.

Så ser man bort fra smerten, og det imponerende blå mærke jeg nu er i besiddelse af, er jeg overordentlig tilfreds med resultatet af de arkæologiske udgravninger i min mund, som medførte fundet af dette knoglestykke, da det er netop det bevis jeg manglede for at slå heksen i gulvet.

Rent juridisk forstås. Selvtægt er jo en slem ting, men jeg kan forsikre jer om at det ikke er lysten der mangler.

Hvorom alting er, sagen ruller igen og resultaterne vil blive offentliggjort efterhånden som de ruller ind.

I mellemtiden glæder jeg mig over at jeg ikke er startet på job endnu, for en ting er at jeg lider, for det gør jeg. Jeg har ørepine og tandpine og alle andre piner. Og er dermed en anelse pylret. En anden ting er at jeg ligner noget der er løgn…

Hermed – som en slags bonus – vises den side af mit ansigt som til forveksling ligner en blå hamster, når nu jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at fortælle om besøget hos ministeren endnu.

Men det kommer!

   

24

 • Åh din stakkel, men godt at du fik gravet beviset ud så heksen kan se hvad det er for noget klums hun har lavet…God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Ja ikk? 😉
   Jeg er også glad for at min søde tandlæge Ellen fik gravet beviset frem!
   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels stakkels dig. Kønt ser det ikke ud!
  Krydser fingre for, at alt går som det skal og at du er Kong Mor herself og hverken Smølf eller hamster, når du skal begynde at jobbe igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Tak.. Og nej det ser forfærdeligt ud!
   Det gør det – jeg kan da se en ende på både det blå og pinen 😉
   Og jeg SER NORMAL ud når jeg starter på job – blev der sagt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du GOdeste, altså! Er du sikker på, at hende normanneren var uddannet tandlæge og ikke en grovsmed, der forsøgte sig i en anden branche?
  Godt, at det er væk til du skal starte arbejdet – det er desværre sådan, at ægtemanden pr. automatik i sådanne tilfælde bliver mistænkt for at være synderen – og ingen tør spørge, hvad der er sket 😉
  Jeg rendte engang rundt med et meget stort og meget blåt øje, og den ene gang, John og jeg viste os sammen offentligt, fik han nogle meget underlige og /eller mistænksomme blikke fra de forbipasserende, den stakkels mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Grovsmed var ellers et meget godt bud..
   Jeg er bare glad for at være hjemme hos søde Ellen-tandfe!!

   Og stakkels John da!! Ja – jeg skynder mig at sige det – for folk kigger og spørger ikke. Det er mærkeligt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels dig, god bedring og godt at beviset blev fundet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Tak og tak 🙂
   Ja – det beroliger også mig. Og kan måske forklare de sidste to års ømhed og murren.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh ve oh skræk! Stakkels dig! Godt jeg ikke så dit indlæg, før jeg tog til tandlæge i morges, så var det garanteret blevet til afbud. Og heldigvis havde jeg ikke løse knoglerester nogen steder. Jo, han så faktisk efter lige præcis det. Kan godt forstå, at du helst vil gå stille rundt i møllen, til smølfefarven forsvinder. God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   GYS – ej det var da godt du ikke så dette først!!
   Men jeg får også nemt blå mærker…

   Hvor skulle din vildfarne knogle komme fra?
   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det var bare fodi, jeg brokkede mig over en fornemmelse af ‘murren’ efter en tidligere tandudtrækning, hvor min tandlæge så godt lige ville sikre sig, at det hele var kommet med ud, og at der netop ikke lå en knoglerest og irriterede. Men det gjorde der så heldigvis ikke. Og efter at have set billedet af dig føler jeg mig endnu mere heldig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Det forstår jeg godt!! 🙂 men nu er det jo ikke sikkert at du var endt med at se sådan ud.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CHACHA1012

  Stakkels dig, og der må gerne klynkes…
  Har fulgt din blog i et års tid og er utrolig underholdt mm. men kunne godt tænke mig at læse fra start af. Kan ikke liiige finde ud af hvordan jeg kommer til starten. Er det muligt og hvordan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Jaaa! Og tak 😉
   Jamen tak da! 🙂 🙂
   Glæder mig altid så meget når nogen godt kan lide min blog 🙂
   Du kan gå op i øverste bjælke under “Arkiv” og så starte i februar 2011.
   Men.. der er altså MEGET 😉
   God fornøjelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en skrækkelig omgang og det ondeste blå mærke, jeg længe har set – eller måske rettere – nogensinde har set efter tandlægebesøg. Håber du har beviset i orden nu, så den franske heks kan blive ekspederet til Bloksbjerg eller noget….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Ja det undrer også stadig mig. Men jeg har også været ude for lidt af hvert med min kæbe! 😉
   Det er bare en udfordring 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er ordet tandsnedker meget rammende
  Sikke en historie og hold da op for et mærke du har fået dig
  Rigtig god bedring…*KNUS*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Flot farve du har fået der.. ærgerligt det ikke er fastelavn lige nu.. 🙂
  Sikke en klamphugger du har været i nærkontakt med engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Ihh ja! Det kunne have været sjovt! 😉
   Og ja.. Hun var ikke helt okay.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken fin farve du har fået dig der… håber at det efterhånden har fortaget sig en smule, så du ikke skal rende rundt og ligne en der mangler et krisecenter eller sådan noget.

  Kan godt forstå hvis du har tanker om alternative anvendelser af den der arsenik, men mon ikke du bare skal nøjes med at tænke at det er godt det er løst nu…

  Jeg har osse prøvet at have sådan et blåt mærke under det ene øje (det var en kastevind og en bildør, der var den formastelige) og alle kiggede underligt på mig når jeg sagde det var en dør… kæresten var rimeligt irriteret over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Yndig..
   Det er nu grønt for oven og sort forneden.. Charmerende.
   Der er noget med de der “døre” man går ind i. Det virker suspekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor ser det vildt ud! Der skal nok være et par stykker, der bliver bekymret for, hvad der foregår i jeres hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Nemlig! Jeg har fået flere blikke de få gange jeg har vovet mig ud! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indtager Christiansborg