• ···
Hvad skal vi nu gøre?

Diktator..

Jeg savner faktisk at være præsident.

Egentlig.

Jeg måtte bestemme, og blev hørt når jeg sagde noget og der blev regnet med mine meninger.

Det står lidt sløjt til med det, lige pt.

Ikke alene på hjemmefronten, hvor jeg måske nok kunne ønske mig at mine børn var lidt mere autoritetstro indimellem. Især når jeg sagde noget, som jeg gerne ville have de skulle gøre.

Såsom at undlade en så effektiv øjenbrynsplukning at man kunne forveksles med Far til fire – den originale og eneste rigtige – eller lade være med at tage sommersko på midt om vinteren, når man i øvrigt har et par pæne – dyre – selvvalgte vinterstøvler stående i skabet.

Men sådan er det nu også ude i verden.

Der er ingen – ikke ret mange i hvert fald – som lytter til mine glimrende idéer om tiltag og forbedringer i dagligdagen.

Jeg bad for eksempel om at få flyttet nytårsaften, men gad nogen lytte? Nej. Jeg ved godt jeg fik jobbet alligevel, men det vidste jeg jo ikke den mandag.

Og så er der nyhederne.

Måske skulle jeg bare helt og holdent lade være med at læse nyheder mere. Selvom det meste er sikkert løgn alligevel, harmes jeg voldsomt over både det ene og det andet.

Nu sådan noget som folk der bliver straffet for noget der er enten ulovligt eller dumt. Og som så brokker sig over at der findes noget så uretfærdigt som konsekvens.

Folk skulle måske have tænkt sig om før de gjorde tåbelige, farlige og ulovlige ting. Men lytter man til mig?

Næ…

Så jeg synes man skulle vælge mig til Præsident.

NU.

Så vi kan få orden på tingene.

Og få nogle mænd til at fatte at… Såfremt man har kalorius for langt frem og går i seng med en kvinde man ikke kender ret godt, så tager man kondom på hvis man ikke vil have børn eller risikere kønssygdomme, og ellers må man indstille sig på at investere både penge og tid i en 18-20 år, såfremt kvinden bliver gravid og vælger at beholde barnet.

Valget tages nemlig FØR graviditeten.

Og så ville jeg bare finde et vilkårligt billede, da jeg ikke lige har den slags liggende i arkivet, og da det er længe siden der har været billede på, og faldt så over det nyeste dogmebillede:

Det er uden tvivl taget af Gårdmand Bjørn – han er afsløret af gardin og minicomputer – og så vidt jeg kan se er han er ved at skype med Emma fra Normandiet, så på en måde kan man sige at ovenstående måske en dag bliver relevant også for dem!

Og netop derfor får mine børn en farlig fin “lovebox” fuld af nydelige kondomer af god kvalitet, til deres 15 års fødselsdag.

Så skidt med om de lytter til alt det andet jeg kræver mellem år og dag, bare denne her fiser ind… Men sig det ikke til dem!

   

4

 • Ja, man skal vælge sine kampe, og det lyder som om du har valgt en fornuftig en af slagsen.
  I øvrigt tror jeg, at præsidenter har det en hel del sværere end konger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Jeg vælger – jeg vælger!! 😉
   Det er muligt du har ret. Jeg må hellere blive ved min læst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god idé. Sådan en lovebox tror jeg også mine drenge skal have om mange år. Jeg må lige forsøge at huske det så længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi nu gøre?