Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Det var en god måde at lære dine børn lidt om demokrati – især fordi de kunne se fordelene ved det; at det havde en effekt,
  hvilket det desværre ikke nødvendigvis har altid, og det der med love har gråzoner lige som så meget andet, og kan jeg bøje, så gør jeg det, hvis jeg kan slippe af sted med det. Uden at skade andre, naturligvis – og uden, at du og andre derfor skal tro, at jeg render rundt og er konstant småkriminel … men lidt liguster-revolutionær er man vel …
  En fartgrænse har heller ingen gråzoner, men har man en god revisor, der kan finde huller i fx skattelovgivningen, så skal jeg ikke være den, der standser vedkommende 😉
  Alt er desværre ikke kum sort/hvidt i denne verden, og en gang imellem har jeg godt nok lyst til at melde mig ud af landet 😀

  • kongmor

   Lad du bare være Ellen Nielsen – jeg ved godt at du er storforbryder 😀
   Og nej alt er ikke sort hvidt. Afgjort ikke, og jeg vil gerne meldes med ud!

 2. Kan kun støtte Ellen i holdningen til regler der er bøjbare, at hvis gode argumenter taler for det så bliver jeg altså osse lidt anarkist (eksempelvis afviser jeg bestemt ikke når min læge og psykolog bliver små-kreative i søgning af tilskud til min fortsatte behandling).

  Men det bedste er altid at prøve at få reglerne ændret for små kreative genveje (en hilsen til skolevejen) gavner kun de få, så det var rigtigt godt at der blev lavet et samlet kompromis for dine børn – og der kan jeg altså sagtens forstå skolens holdning at der ikke skal være cykler på et område med maskiner.. for er der cykler er der børn…

  • kongmor

   Jeg kan såmænd også godt forstå skolens argument, det kunne mine børn ikke. Derfor måtte jeg jo hjælpe dem nærmere forståelsen men det var ligesom skolen der skulle tage sig af den del så det sev ind. Jeg siger jo så meget!! 😉

 3. Det er godt at du lærer dine børn om demokratiets veje og vildveje. Jeg er enig i, at vil de have reglerne ændret må det gå via elevrådet. Selv er jeg oprindeligt uddannet jurist, og som sådan lærer man også, at det gælder om at finde smuthullerne i lovgivningen – og det er måske netop, hvad dine børn har forsøgt?

  • kongmor

   Smuthuller er helt okay.. så længe det ikke går ud over nogen OG man er villig til at tage konsekvenserne 😉

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk