Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

16 kommentarer

 1. Her kan jeg så ikke følge dig 😉 jeg elskede skolefesterne, både da jeg selv var barn og da mine børn var små nok til at ville have mig med. De sidste fester fordi det var en kærkommen anledning til at slå sig ned i kafferummet med de andre forældre og få snakket. Så det endte som regel med at det var børnene, der fandt os, når det var tid til at gå hjem 🙂 Men nu var jeg også sulten efter kontakt, så jo kun landmanden til daglig, det var nemlig i de år, at jeg ikke arbejdede som sygeplejerske men fuldtids som landmandskone.
  Håber I får en god efterårsferie.

  • kongmor

   Det er da meget hyggeligt – men jeg foretrækker når mine egne unger er på scenen! 😉
   Og ja det er rart at sludre med de andre, helt sikkert!!

 2. The story of my life. Jeg slipper helst, og vi er nu vokset over sidste akt. Det er sjovt, når egne unger er med. Ellers er fornøjelsen til at måle. Heldigvis overlever vi uden de store men, og ungerne er glade.

 3. Glæd dig til næste år, hvor Gårdmanden spiller med, du vil elske det højt.. 🙂

  • kongmor

   Absolut!! 😉 Jeg vil nyde hvert sekund, samt spamme jer med billeddokumentation! 🙂

 4. Hahaha – du gør mig så glad over, at det er et overstået fænomen for mit vedkommende 😀
  Læs dit eget indlæg om 15 år, og du vil savne de forbaskede skolekomedier …

  • kongmor

   Mon dog 😉
   Så har jeg nok børnebørn jeg kan se på i stedet 😉

 5. Hehe, ja godt det er overstået for mit vedkommende og dog..ind imellem savner jeg da nogle af de oplevelser som skolekomedier som ens egne unger deltog i..;-D

  • kongmor

   Det er skam hyggeligt nok at sludre med de andre. Jeg mener mere de der skuespil med mere eller mindre talentfulde unger – som IKKE er mine 😉 Det er lidt kedeligt!

 6. Altså, der er jo ingen tvivl om, at de andres børn ikke har samme grad af talent som eget afkom 😉 Sidst, jeg var til skolefest, var konceptet blevet ændret, så kun ungerne skulle se teaterstykke, mens forældrene kunne sludre over kaffe og kage ‘hjemme’ i klassen. Det var hyggeligt – fordi det var de ‘rigtige’ forældre, der kom …

  • kongmor

   Hvor har du ret!! 😉
   Og sikke en god ide at gøre det sådan. Det tror jeg bare ikke jeg får overtalt vores skole til!! 😉

 7. Jeg tror som flere andre at du nok skal komme til at elske det – når egen børne-produktion er kommet med i det. Og så går der nogle år hvor du måske vil savne det.. og så nogle år hvor du vil glemme det… og så nogle år hvor du vil elske det igen – for nu er der jo børnebørn, ikk?

  Livets gang i Lidenlund eller sådan noget i den stil.

  Indfangning af poder har jeg ikke forstand på, så der vil jeg melde pas på forhånd med gode ideer… gps, flexiliner og andet godt er jo nok ikke det mest hensigtsmæssige.

  • kongmor

   Nåårh ja -men jeg elsker jo de komedier hvor mine egne unger er med. Og jeg vil da nyde alle dem med børnebørnene når den tid kommer!! 😉

   Og nej præcis – svært at binde børn når andre ser det 😉

 8. Jeg synes, det er befriende at du så ærligt skriver, at det er dødssygt at se en skolekomedie, som dine egne børn ikke er med i – og jeg forstår dig så godt. Omvendt er det dobbelt spændende når eget afkom er med, se det år blev det en rigtig komedie.

  Der er ikke noget at sige til, at det er svært at indfange dem til rette tid og sted, men godt at det lykkedes, at få det hele til at gå op i en højere enhed. Der er ikke noget at sige til, at han sov godt.

  • kongmor

   Jeg har altid ment at man kommer længst med ærlighed 😉
   Og ja – jeg nyder jo dem mine egne er med i!!

   Det var SÅ frustrerende at karte rundt efter dem 😉 men morsomt set i bakspejlet!
   Og ja han sov meget godt! Og længe

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk