• ···
Monets have - NU med billeder!

Ømt..

Når der kommer en dag, hvor man mener at man ikke lige har tid til at tage i fedtnisse centeret, fordi det stadig er påskeferie og fordi man hygger sig intenst med sit firkløver, så skulle man måske bare gøre det alligevel.

Tage i fedtnissecenteret altså.

Det ville nemlig spare en for en masse besvær … og smerter.

Man skal i hvert fald lade være med at rende i byen, og købe ”Best of Just Dance” til sin wii. Under påskud af at man så ikke behøver fedtnisserne. Og bare fordi man har lyttet til dejlige Jeanette. Men Jeanette med de smukke røde negle, har alle dage været mere sej end jeg, så det er ris til egen røv.

Nå, hvis man så alligevel har været så tåbelig, at indkøbe spillet, så bør man helt afholde sig fra at give sig i kast med det. Helt og aldeles.

Skulle man mod forventning, og trods al fornuft, have kastet sig ud i halsbrækkende danse med svingende arme og spjættende ben, til tonerne af Boney M’ og Aqua, foran fire måbende og lamslåede børn, bør man nok overveje at tage sig en muskelafslappende aspirin, subsidiært en valium, så man undgår at sidde med afsindige smerter i samtlige lemmer den samme aften.

For slet ikke at tale om den næste morgen.

Jeg ved ikke engang hvordan jeg kommer ud af min seng idag.

Har faktisk ondt i muskler jeg ikke anede jeg var i besiddelse af. Og det er min krops tak for at jeg faktisk GØR noget for den, så den ikke forfalder helt.

Men utak er verdens løn, det er jo en kendt sag, og hvor er jeg glad for at jeg ikke skal noget før kl. 14.00.

Undrer mig, sådan en passant, over hvorfor jeg ikke har en kategori som hedder “Sport”, men finder “Sygejournal” langt mere anvendelig.

   

12

 • Inge

  Ufff nye muskler er noget bras, indtil man lærer dem at kende.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det der vrøvl med, at det skal være skidt, før det bliver godt, den køber vi bare ikke, vel? Manden min ville sige noget i stil med “op på hesten” i stedet for at have ondt af mig. Han ville måske oven i købet grine lidt. Jo, ind imellem er det bare hårdt at være kvinde. Jeg håber, at du klarer dig igennem dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv det er så surt at opdage nye muskler på den ømme måde, håber du vænner dig til dem sådan hen ad vejen…;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av og øv! Iøvrigt må du have mget tolerante børn. Mit intolerante Pigebarn vil straks have råbt ‘ Moar! Stop. Du ser åndsvag ud!’ Hm, det er nok opdragelsen den er gal med – altså, af mit barn …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   De griner sikkert i skægget bag min ryg – jeg er ligeglad – jeg får motioneret!! 😉

   Måske er det fordi Pigebarnet ikke har nogle søskende at dele sin pinlige mor med.. Her er de jo rørende enige om at mor er FRYGTELIG 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må nok hellere oprette en kategori, der hedder sport, og bruge den flittigt 🙂 Jeg tager hatten af for, at du overhovedet får tanken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   .. Jeg tror ikke det er en ide – så skal jeg jo vedligeholde den. Jeg har en fedtnisse og det må være nok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårhhhh, hvor er det synd for dig.
  (Var det ikke det, du gerne ville høre?) 😉
  Jeg har altid sagt, at et sundt kønsliv værner én mod sportslivets fristelser. Den holder stadig …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Nåmn det ene udelukker vel ikke det andet??? 😉 Bliver lidt bekymret her – for First Man er sportsfreak.. Og øhm den del – den anden altså – af vores liv fejler ikke noget..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monets have - NU med billeder!