• ···
Blogwarming!

Nyt look eller bare depraveret stilbrud

Jeg ved godt at man i dag, kan se ud på mange måder.

Det er ikke så stereotypt som før, man kan gå klædt mere eller mindre som det passer en. Og heldigvis for det.

Det har selvfølgelig den ulempe, hvis der går ged i ens look, er det sjældent folk kan se fejlen, som bestemt ikke er tilsigtet.

Men nogle gange er det så eklatant at man spørger sig selv, hvorfor folk ikke gør én opmærksom på at man ser sær ud? Eller i hvert fald mere mystisk end normalt.

Jeg mener, hvorfor siger folk ikke noget når man glemmer at tage de der blå institutionsposer af sine sko, når man har afleveret børn? Eller hvis man har glemt at lukke lynlåsen i sine cowboybukser, eller andre åbenlyse kiks.

Det ville være så rart om folk kunne gøre én opmærksom på det. Gerne lidt diskret.

For eks. kørte vi i torsdags forbi en ældre dame, hvis nederdel havde sat sig fast i noget, lidt højere oppe. Muligvis efter et toiletbesøg. Jeg skal ikke kunne sige det. I hvert fald så det ud som om hun manglede et stykke på 30×60 cm. bag på sin nederdel.

Jeg var overbevist om at damen ikke havde et decideret ønske om at vise verden et asymmetrisk og meget lårkort look til 70årige, og da jeg ligeledes var overbevist om at ens forfængelighed ikke visner og dør, den dag man har rundet de 50, stoppede jeg bilen midt på vejen mens jeg fortalte damen at hun skulle hive ud og ned i sin nederdel bagpå, hvorpå jeg skyndte mig at køre min vej.

Efterladende en meget diskret trafikprop bag mig.

Det bedes I huske, for det tilfælde at jeg en dag ankommer i blå kirurgfutter.

   

12

 • Er sikker på at damen er dig vældigt taknemmelig – og at køens medlemmer bag dig var fransker-tålmodige og bare tænkte at damen i den første bil må være lettere senil …

  Det bedes I huske ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ups – fejl i min browser der kun indlæste et halvt script.. slet kritikken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Er gjort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Damen blev ikke flov, måske er hun blevet det bagefter. Men hun kunne jo ikke se at man faktisk havde frit udsyn til hendes hvide underbukser.
   Der var ingen som dyttede – i min fine trafikprop – så jeg vil udlede at de ikke var sure!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke rigtigt – har nogle gange oplevet, at folk bliver ilde berørt og kigger bort, når man gør opmærksom på den slags pinligheder. Men det er da også pinligt, og det er måske bare det, man reagerer på og er så flov, at der ikke er plads til andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Jeg forstår dig godt, men uhh synes det er svært!
   Det er da meget værre hvis man går gennem den halve by med røven bar! Jeg var også blevet flov, men mindre flov end hvis ingen havde sagt noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er så pinligt, når vi opdager, at folk stirrer 🙂 Det var en god gerning, du gjorde ved at stoppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Jeg kunne bare ikke lade den gamle dame – jeg tror hun var 75 eller så – gå igennem byen på den måde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommetider er det næsten grænseoverskridende at skulle fortælle nogen, at de har spinat eller birkes mellem tænderne. Eller lignende. Men når den øjeblikkelige pinlighed er overstået bliver disse ‘nogen’ da altid taknemmelige for at få det at vide.

  Jeg skal nok sige, at du skal fjerne de blå futter, hvis du til gengæld siger, når jeg har mælkeskums-overskæg 😉

  PS: Nu kan jeg se dine fine prikker. Min Kontor pc’s grafik-kort kunne vist godt trænge til udskiftning …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kongmor

   Du har helt ret, det er faktisk ligeså pinligt for den som gerne vil gøre opmærksom på problemet. Men det er så synd at skulle blive til grin i hele byen når det nu kunne undgås.
   Jeg LOVER at stikke dig en diskret serviet til dit mælkeoverskæg!

   Og jeg er meget glad for at du kan se mine prikker!!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går gerne hen til en “uheldig” som har f.eks. toiletpapir som følgeskab og jeg vil hellere være have at en eller anden sagde til mig, at jeg nu havde dette toiletpapir hængende efter mig. Så du kan være ganske rolig jeg skal nok sige, hvis der ser noget forkert ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogwarming!