• ···
One of those days

Sygdom i familien

Eventyrhuset har fået skoldkopper.

Et barn kom løbende ind og råbte eksalteret, huset har fået knopper. Et sådant scoop kunne jeg jo ikke blive siddende overhørig, så jeg kom ud og skulle inspicere. Og barnet havde ganske ret. Huset ser grangiveligt ud som om det har fået en omgang smitsom en eller andet børnesygdom, en mængde små hvide knopper over det hele. Som om noget var på vej ud indefra – og ville væk.

Men så kom jeg jo i tanke om manden med silicone tuberne under armen.

IMG_3535

Så alt havde en ganske naturlig forklaring, selvom jeg ikke fatter hvorfor man sprøjter silicone ind i murene udefra, i stedet for at isolere indvendigt. Men jeg er jo heller ikke murer – eller hvad han nu var.

Nu er spørgsmålet blot: skal vi ændre Æblebakken til Silicone valley?

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of those days